Monzer

Imam Monzer Abdullah. Hvis Du er modstander af Demokrati, så befinder du dig i et forkert land.

Billedet 1. Imam Monzer Abdullah. Som udtaler: Presser du Islam, slår den tilbage, lader du den være spreder den sig.

Billedet 2. Monzer Abdullah, her ser du 2 personer. Den ene er mig Thomas Kold, en 47 årig politiker, for partiet, Tidens Demokrater. Det vil sige, at vi går ind for demokrati og helst direkte Demokrati og noget af det vigtigste for os er, at behandle alle ligeværdigt og med den dybeste respekt. Det er det normale vi gør her i Danmark.

Ved siden af mig, sidder min kæreste. Hun er en moden voksen kvinde, der selv, valgte mig. Vi sidder og hygger på en festival, jeg får en iskold fadøl, hvilket vi også gerne nyder i Danmark. I samme varme uge, lavede jeg en 1/2 meter flæskesteg i ovnen, som vi nød med nye danske kartofler. Til dagligt drikke vi rigeligt med kold vand, saftevand og nyder også gerne en kop kaffe. Vi bestemmer selv hvornår på døgnet vi udfører vores vaner i vores privatliv. Jeg har ikke en tro, det er jeg alt for selvstændig til. Jeg tror på mig selv, de omgivelser og den virkelighed vi befinder os i og friheden til selv at vælge normalt.

Monzer Abdullah, hvis Du er det mindste utilfreds med vores måde at leve på og vores love og regler, så er Du meget velkommen til at finde et andet land at opholde dig i.

Hvad med om du tog et ansvar og opholdte dig i det land du kom fra, opbyggede og kæmpede som rigtige mænd i vikingetiden gjorde. Du behøver på ingen måde prædike islam i vort land. Vi er et fredeligt land, som ikke ønsker krig og ufred, grundet syge religioner, ideologier og ældgammelt ævl, der står skrevet i nogle bøger.

VÅGN OP KAMMERAT VI LEVER I 2018