KAN VERDEN IKKE BESTÅ, UDEN DISSE HÅNDTRYK?

Jeg undre mig hver eneste gang, nogle Statsledere mødes, så er håndtrykket blevet et eller andet udefinerbart journalistisk propaganda skabt hykleri, hvor mennesker i verden skal bedrages af pantomime teaterets deltagere.

og det tragiske er, at millioner af seere sidder og slubrer det i sig og de politiske aktive sidder og kloger sig bagefter, på om det var et godt håndtryk og hvor mange gange hænderne kørte op og ned og om pantomimen passede i en grimasse.

Jo, folk elsker disse møder, for så “håber” verden på, at den bliver et bedre sted at være.

Blev Verden så et bedre sted at leve i?

– Hvor mange millioner af børn, må verden over sælge sin egen krop i fattigdom og social elendighed? De har end ikke et fjernsyn, hvor de kan følge med i verdens bedrag, samtidig med at et stort svin voldtager dem.

– Hvor mange millioner af mennesker lever i fattigdom og social elendig i verden.

– Hvor store interesser har de store lande (USA etc.) i at opretholde krig i verden?

Jeg kan garantere jer for, at ikke en eneste af de “mægtige” ledere, hverken Lars Løkke, Trump eller Merkel har løsningerne på verdens sociale problemer.

Bare se herhjemme i lille Danmark. Vi skyder løs i gaderne ugentligt. Vi stikker hinanden ned stort set dagligt og de sociale skandale sager vælter ugentligt ud af de kommunale skabe. Jo Kære politikere, det går sku godt.

Men bare rolig, for lige om lidt, så tager vi alle klaphatten på og så er alt godt for en stund.

Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater.dk