JEG VED GODT DEN ER LANG, MEN PRØV AT LÆSE LIDT OM VIRKELIGHEDEN

JEG VED GODT DEN ER LANG, MEN PRØV AT LÆSE LIDT OM VIRKELIGHEDEN

Billedet 1.

Her ser vi Danmarks største salgsmesse og Danmarks største vælgerbedrag. Det politiske syge magtspil fejres med sol over Gudhjem.

Billedet 2.

Her ser vi 72 årig Henning Pilkjær. Tirsdag i sidste uge blev han indlagt på Århus Universitets Hospital, med stærke mavesmerter. På hospitalet mente de, han havde mavesår og blev sendt hjem med medicin for dette. Torsdag bliver Henning mere dårlig og bliver på ny indlagt. Her finder man ud af, at han har Galdeblære betændelse og at han skal opereres. Fra torsdag og frem til mandag sker det, at der er total kaos på mave – tarm afdelingen og Henning bliver glemt, selvom han i forløbet er blevet barberet og gjort klar til operation. Selv den administrerende overlæge erkender at der er total kaos.

Jo, kære venner. Dette er et ”super” sygehus med mange tusinde ansatte. Men der må simpelthen sidde nogle klaphatte og ikke kan forvalte simple processor. Det er ikke en kritik til plejepersonalet og lægerne. Det er en dyb kritik til ledelsen/politikerne og alle de forskellige ledelses niveauer der gør systemet sygt.

Billedet 3.

Her ser i en politisk leder fra Tidensdemokrater, som er ude i det virkelige folkemøde.

EN VIRKELIGHED, SOM ØDELÆGGER ET SAMFUND, BID FOR BID.

Det er torsdag og jeg tager en tur rundt i Århus.

Første stop er Kridthøj Torvet i Højbjerg. Jeg køber 6 øl og spørger de to alkoholikere, som sidder på bænken, om jeg må give en øl. jeg sidder og snakker med de to mænd og informerer dem om, hvorfor jeg sidder her. Jeg skal spotte, kørende sælgere i hash og stoffer. De informerer mig om, at de kørende sælgere kommer flere gange om dagen. Jeg ser dog ikke nogen i den time, jeg sidder der. Jeg fortsætter min tur til Veri Centret i Risskov. Allerede, da jeg kører ind på område, spotter jeg en bil med 2 brogne typer, mørklødede og den ene med kaps sættende højt på hovedet og træls adfærd i en stører bil, de færreste med deres udseende har råd til. Og ganske rigtigt, så finder de, den ventende unge danske mand, der handler med dem i bilruden. Jeg vender snuden mod Langkærparken i Tilst, vest for Århus. Jeg har fået et tip om, at indkøbscentret bliver hærget af en gruppe unge drenge af anden etnisk herkomst. Da jeg svinger bilen ind, kan jeg se 2 politispottere, men da jeg ikke virker faretruende, så giver de mig ikke opmærksomhed. foran centreret står mellem 20-30 unge med anden etnisk herkomst. Det er rigtige trælse typer og de har en adfærd der gør, at jeg føler mig utilpas. Jeg går nu ind på værtshuset “kontoret” i indkøbscentret, et indkøbscenter, der mest af alt ligner et forladt skibsvrag.

Inde på baren snakker vi med gæsterne og det ægtepar, som ejer værtshuset. De fortæller, at de er ved at smide hånklædet i ringen og opgive, at drive forretningen. De bliver dagligt generet af de unge, der truer og udøver hærværk. Stort set alle ansatte har sagt op i frygt og angst for daglige trusler. De unge kommer oftest ind på baren og gør lige hvad det passer dem. Ejerne fortæller mig, at de har orienteret pr. mail, Århus Kommune x flere, borgmesteren, politimesteren og politiet x mange. Uden effekt. Derudover er boligforeningen inddraget x mange, men de er ikke interesseret i at få tilstanden offentlig, da de ikke vil have negativ omtale, grundet klassificeringen som Ghetto. På vej hjem, vender jeg lige forbi Frydenlunds centret, her gentager mønstret sig, dog kun ca. 15 unge med anden tilgang til livet, end os andre. De er dog mere truende overfor mig.

Jo, kære Byrådspolitikere i Århus, Statsminister, Justitsminister og Socialminister. I lader tingende stå til. Og den negative udvikling tager til bid for bid og skaber problemer i samfundet og ødelægger alt sund udvikling.

Lad mig spørge Jer direkte kære politikere. Er i simpelthen ikke gode nok? Aner I ikke hvordan i skal løse samfundets negative udfordringer? Har I ikke kompetencerne eller hvad er problemet?

I min lille bitte historie i en lille bitte del af Danmark, er der så mange negative aspekter, så man bliver helt bekymret for fremtiden.

KAN I SLET IKKE SE DET?

Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater.dk