Jeg er realist, ikke racist!

Allerede som 12 årig i 1983 begyndte jeg at orientere mig om andre kulturer og deres adfærd og opførsel.

Særligt vietnamesernes kultur blev jeg betaget af. Sikken en selvdisciplin, venlighed, ordentlighed og arbejdsomhed de indeholdt. Deres børn var næsten altid glade og jeg så både mænd og kvinder i dyb respekt for hinanden.

Jeg kan også huske, at når jeg kiggede imod de muslimske lande, så blev jeg nervøs og utilpas. Jeg undrede mig over hvilken tanker de måtte have. Jeg undrede mig over, hvorfor kvinder og mange pigebørn skulle gå tildækket, jeg undrede mig over alt det had, vold, krig og atter krig. Jeg husker specielt, at jeg syntes det var vandvittigt, at de rendte rundt i gaderne med geværer og skyde op i luften. Jeg fik ligefrem kvalme, når de rendte rundt med deres døde børn og familiemedlemmer i gaderne og råbe. En er stor, en er stor.

Jeg kan huske, at dem mine forældre kaldte fremmedarbejderne også var dem der opførte sig så vanvittigt at en lyshåret dreng på 12 år tænkte. sikke nogle syge mennesker, de der.

Jeg kan huske, at allerede som 14,15 år, da var jeg helt realistisk klar over, at de fleste fra de muslimske lande ikke kunne integrerer sig i vort land.

Nu 35 år efter. Intet har forandret sig. Volden, krigende og deres renden rundt og slå hinandens børn ihjel i Allahs navn, er blot blevet værre og mere rabiat. Der er så enorme kulturelle og menneskelige forskelle, at det tangere til det sygelige at bilde os selv ind, at de vil og at vi kan integrerer dem.

Og jo, der er også en del, der har set det nordiske lys og integreret sig, på fornuftig vis og bidrager til samfundet på lige fod med os andre.

Men jeg kan se et Danmark i forfald hvad angår vores medbeboere fra de muslimske lande. Jeg er dybt bekymret, det har jeg været i mange år og de Danske politikere har svigtet samfundet i 40 år og det er alle partier.

Min datter bliver 12 i år.

Del meget gerne

Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater.dk – det rigtige valg!