HVAD FANDEN SKAL DER TIL….?

JUSTITSMINISTER SØREN PAPE POULSEN OG STATSMINISTER LARS LØKKE RASMUSSEN. HVAD FANDEN SKAL DER TIL, FØR I VÅGNER OP OG SER DET VANDVITTIGE I SAMFUNDET.

Kære I to. Vi er enige om, at loven er lige for alle i Danmark, ik?

Så tilspørger jeg Jer. Hvorfor kan dette vanvid fortsætte?

Her ser vi et fænomen i København, der kaldes “fredens havn” Det er et selvbestaltet og erobret område, som siden 2007 er blevet invaderet af Christianitter og andre udlændinge, der kvit og frit har lavet deres egen Christiania på vand. Jo, idyllisk ser det ud for nogle og for langt størstedelen af samfundets borgere, er dette hovedrystende.

Vi ser blandt andet et polsk par, hvor manden sidder og nyder en joint “på samfundets regning” yder i øvrigt ikke til en skid i samfundet, hvilket de andre heller ikke gør. Beboerne overfor, som hver måned betaler i tusinde af kroner til fælleskabet, kan berette om, at når de er en tur ude på kanalen, så kan man møde menneske afføring, der stammer fra “fredens havn” da de vælger at skide udover deres både.

En tilfældig havn i Danmark (Marselisborg havn). Her betaler almindelige Danskere hvert år, tusinde af kroner i havneleje. De skider ikke i vandet, de sidder ikke og ryger joints, de sørger for ordentlighed, hygge og almindeligt sammenhold og dem der bor der permanent, står hver dag op om morgenen og passer deres arbejdet. Så er det heller ingen hemmelighed, at nogle af bådejerne i de danske havne, har bidraget gevaldigt til det Danske samfund og mange af dem, er virksomhedsejere der, tilføre Danmark arbejdspladser og vækst.

Søren Pape og Lars Løkke, er loven ikke lige for alle? Hvad fanden er det her for noget svineri?

I øvrigt, hvis I vil have gode råd og reelle brugbare løsninger, så smid en PB.

Kh Thomas

Del Gerne