HER ER LIV OG GLADE DAGE, HER ER INGEN GRUND TIL KLAGE

På billedet 1. Her ser vi den stanglækre konservative Borgmester Benedikte Kiær. I sommeren 2017 inviterede hun 83 “venner” til Bryan Adams koncert. Betalt af dig og mig. Derudover er hun utroligt rundhåndet med direktør bonusser i kommunen. Her kan man godt give ekstra løntillæg på kr. 125.000,- oveni den almindelige løn på kr. 1,5 million kroner. Det er i øvrigt et landsdækkende inflammatorisk problem, som folkevalgte elsker i stor stil.

På billedet 2. Her ser vi Madsen. En ganske almindelig borger, som uheldigvis er kronisk syg og i gang med 9, arbejdsprøvning, til trods for nul erhvervsevne. En sygehistorik, der selv vil gøre den raske syg. Har i øvrigt selv betalt kr. 19.000,- for visiterer el scooter, da hans funktionsevne er nedsat væsentligt.

Jo kære Benedikte Kiær, Socialminister, Statsminister og I andre folkevalgte. Det kører ufatteligt godt med farvelfærden i samfundet. Hr. Madsens tilfælde er en ud af flere tusinde.

Hvad fanden i …… tænker i på, når I sidder og “forgylder” jeres venner. Har i slet ingen moral og empatisk forståelse for samfundets svageste led.

Er i blot en flok kolde og kyniske personligheder, der sidder og spiser en paella ret tilsat magt og egoisme.

 

Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater.dk

DET HANDLER OM MENNESKER