Ghettopakkerne, det største politisk selvbedrag i mands minde!

Direktøren i Brabrand boligforening Keld Laursen, Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Århus Byråd og Regeringen. I må simpelthen stoppe jeres selvbedrag og samfunds bedrag.

Det virker fuldstændigt forstyrret i hovedet, at stå og udtale. Vi bygger os ud af det.

Tror I selv på det? har I overbevist hinanden om, at det er den rigtige vej? Tænk sig, at så mange mennesker kan tage så grueligt fejl.

Kig godt på billedet hvor Jeg står. Lad blikket kigge rundt på lejlighedens vinduer, ja I ser rigtigt, vinduerne er tapet fast med sorte sække. Og sådan kan man se rundt på boligblokkene, forskellige mærkelige anordninger, der vidner om, at vi bestemt ikke er på samme kulturelle niveau.

Hvad ser I? Jeg ser så vidt forskellige kulturer og så langt fra en forståelse som overhovedet muligt. Kære politikere, kig ind bag betonen, vågn op og ændre det.

Den dybe kulturelle forskel gør, at vi har disse problemer. De kunne være undgået for mange år siden. Nu skal vi bruge milliarder og atter milliarder. Blot fordi, i har snorksovet i timen og ikke har magtet opgaven.

Hvordan løser vi så problemet? Jo ser i. For det første, når mennesker med en anden kultur og bagrund ønsker at integrerer sig i det Danske samfund, så skal der vejledning til. Alle skal introduceres i det Danske samfund. Have om muligt, skåret det ud i pap. I Danmark har vi religionsfrihed, men ude i Samfundet, er der nogle spille regler, som vi i Danmark lever efter og magter man ikke disse leveregler, så er det Danske samfund ikke et sted for de, pågældende at være.

For det første:

– I Danmark er både kvinder og mænd lige

– I Danmark spiser vi frikadeller og det er ikke til diskussion

– I Danmark må kvinder gerne bade topløs

– I Danmark hilser vi pænt på hinanden og giver hånd

– I Danmark slagter vi ikke dyr på en altan. Her sidder undulaten og pipper i buret og skaber glæde

– I Danmark skal vi alle kunne sproget for at forstå hinanden også når I, er ude på arbejdspladsen

– I Danmark arbejder både mænd og kvinder

– I Danmark skal grundloven overholdes

Det er simple leveregler, som gæster i vort samfund skal finde ud af om de vil integreres under. Og det er desuden fuldstændigt ligegyldigt om du kommer fra Tyskland, USA, Islamiske lande eller Afrika.

 

Thomas Kold

Tidens Demokrater – Det rigtige valg!