Først fjernet de Å’et

FØRST FJERNEDE DE ÅÈT, SÅ FJERNEDE DE SMILET OG NU BYGGER MAN ÅRHUS OM TIL KLODSBYEN. DERUDOVER ER ØKONOMIEN I BYEN ET SANDT CASINO SPIL FOR BYENS 31 BYRØDDER.

Af Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater

31 personer, 31 personer og ikke en eneste af dem, kan se at Århus udvikler sig til en klods by hvor infrastrukturen og økonomien bliver mere og mere kompliceret.

Ikke en eneste af de 31 byrådsmedlemmer har kommet med visionære løsninger for byens enorme udfordringer. Det eneste de formår, er at blåstemple u visionære klodsbyggerier og så giver de hinanden rygklappere, når en virksomhed vil bygge sit hovedkontor midt i byen (LIDL) etc. Deres liderlighed for at bygge og bygge vil ingen ende tage og det minder om en flok teenagedrenge der går og river sig i fløjten, hver gang de møder kortidsløkke og så kan vi altid føle det koldt i bukserne om nogle år. Økonomien i kommunen minder mere og mere om et dårligt afsnit af luksusfælden. Kære byrådspolitikere. I ødelægger smilet.

Hvad med om man sagde. I de næste 3,4 eller 5 år så sætter vi Århus midt på byggeri pause. Tog en beslutning, der ikke er set før og jo, man må godt tænke anderledes. Det ville give ro, i den enormt forstyrrede indre by. Det vil give jer byrådspolitikere ro og overskud til at udvikle og få styr på de enorme udfordringer, som kun bliver stører og stører og tydeligt har vokset jer over hvad I formår.

Prøv tænk sund fornuft ind i byudviklingen. Prøv at tænke udvikling ud af byen. Hvad med Viby industrikvarter, som mest af alt ligner en på mange område forladt vandrehal. Byg en ny bydel derude, både for studerende og familier og pensionister.. Tænk bæredygtighed ind i byggeriet, tænk livskvalitet ind, for de kommende beboere, med masse af aktive sportslige tilbud og andre sunde tiltag. Det er sådan man skaber udadvendte sunde velfungerende borgere i et samfund.

Kom nu ind i kampen kære byrådsmedlemmer. I virker fuldstændigt dehydreret for ideer og visioner. Det I ikke tager højde for er, at Århus som er verdens mindste storby ikke kan klare presset.

Lad os få smilet tilbage.

 Thomas Kold

Tidens DemokraterDet rigtige valg!