En lille sød historie om en tissemand

Kan I se den lille lyshårede unge dreng på billedet. Han hedder Thomas Kold. En sommer VALGTE han selv, at kommer på Tennis Camp. Bid mærke i Valgte selv. Han morede sig sammen med de andre. Han drak Jolly Time i store mængder og da det blev spisepause, så løb Thomas Kold ind på toilettet, trak stolt bukserne ned, hev den lille tissemand frem for at tisse. Thomas kiggede ned og syntes den var lille, men så var det godt, at han kunne hive i forhuden, så den blev 7 cm. Tilbage i tennisklubbens lokaler skulle madpakkerne frem. Thomas glædede sig til rugbrødsmadder med mors, hjemmelavede svinefrikadeller.

Hvor var Thomas glad for, at han havde nogle åndsnormale forældre, der ikke sendte ham på sommer camp mod hans vilje og ikke grundet syge ideologier og religion ville skære i tissemanden, så han ikke stolt kunne rive i tissemanden og måle den med de andre drenges. Hvor var det dejligt ukompliceret at ikke skulle forholde sig til at være underlagt regler om hvad Thomas måtte spise og ikke spise.

Frihed til selv at vælge.

Nu er Thomas så en voksen mand i dag og hvor er han stolt af tissemanden og dens forlængede “arm” og stolt af at blive opdraget som et frit og selvstændigt menneske, der træffer egne valg.

Det er nemlig dejligt enkelt og ukompliceret.

 

Thomas Kold – politisk leder

Tidensdemokrater.dkdet rigtige valg!