EN ÆGTE JUSTITSMINISTER SØGES.

Kære Søren Pape Poulsen. Nu skal jeg fortælle dig en lille historie om, hvordan Du kunne pleje dit image, så den almene Dansker,” ville synes godt om” og måske dele dig med andre.

Når ganske almindelige danskere, hver dag får nyheder om endnu et skyderi, endnu et knivstikkeri, endnu et hjemmerøveri af ældre og flere og flere der skider på den Danske grundlov.

Så hjælper det ikke, at Du som landets Justitsminister, står på en ø til en salgsmesse og proklamerer, at aldrig har det gået så godt med bande kriminaliteten og hvor glad du er for at politiet får sølle 100 flere betjente. Den almene dansker, der sidder derhjemme bag skærmen, får sure opstød og ryster blot på hovedet. Det er sådan man skaber politikerlede Søren.

Hvis Du ville skabe popularitet og respekt omkring din person og dit virke, så tog du en tur ud til den 16 årig dreng, som 2 gange i træk er blevet overfaldet af en gruppe unge idioter og er blevet gennembanket og røvet, så han ikke turde gå udenfor en dør og må flyttes til Jylland på en efterskole. Derudover, så tog du ud til de forældre til de unge som har gennembanket Simon og så dem i øjnene og fortalte dem lidt om opdragelse og Danske værdier. Du kunne også vise dem Kastrup lufthavn og eventuelt afgangstider.

Så kunne du have brugt fra torsdag til søndag (4 dage). På at have kørt rundt i Danmark og mødt Danskere i de belastede områder, hvor ganske almindelige borgere har hverdagsproblemer med u tilrettede unge. Vist flaget som man siger. Det ville have givet så meget respekt omkring dig, at Du som minister kærede dig om almindelige borgere og rent faktisk mødte borgerne ude i lokalsamfundet og ikke på en Ø, hvor det er de færreste der kan komme til udover pamperiet.

Og hvis Du ville score et 13 tal på den gamle skala. Så bad du stille og roligt din kæreste om, at ringe til hans Advokat Helle Hald og fik løsladt den mand, som nu har siddet varetægtsfængslet i 31 dage, grundet en formodet knytnæve.

For fanden Søren, det er pinligt for Danmark. Han har gravid kone og to børn derhjemme.

På et af billederne kan du se den 16 årige, hvis liv er gået i stå. Han psyke er for mig vigtigere, end et 4 dages sjov på Bornholm og hvis din personlighed var medmenneskelig, så tog du ansvar og anstændigheden i hånden og viste dine politiker kollegaer i hvilken retning vinden SKAL blæse.

Thomas Kold – politisk leder – Tidensdemokrater.dk