DET SMUKKE DANMARK. OG SÅ ALT DET ANDET.

Nu falder konfettien og glæden så småt tilbage til normalen efter en uge med prompt og pragt i Danmark. Vi så, vi løb, vi festede, vi hyldede, vi kunne alt, vi var sammen med hele den royale familie og hele Danmarks fællesskab.

Vi brugte en uge på at fortælle hinanden hvor gode vi er mod hinanden, vi så byrådspolitikere i Århus, der ikke kunne få armene ned, for nu følte vi virkelig, at vi var en stor familie og fødselaren fik en stor gave. Vi sagde til stjerne psykopaten Yahya Hassan, åh pyt du. I dag er vi en stor familie. Vi er alle glade, vi kan alt og ingen kan da forsøge at påstå andet. Og ude på de Danske arbejdspladser, vil samtalen på Danmarks fællesskabsuge stadig være et stort samtale emne i lang tid og hvor var kjolerne altså flotte og al den glamour. Og det der satte prikken over det hele og samlede hele Danmark til en stor familie var, da Mary holdt verdens bedste tale. Så vidste vi, at vi var kommet rigtigt i “hus”

Jeg deltog selv i festlighederne på min måde og synes det på sin vis var flot og godt. Men, men, men. Hvis vi er så fantastiske til sammenholdet og følelsen af sammen holdet og vil hinanden.

Hvad så med alt det andet?

Så på den ene side er vi åhh så fantastiske og på den anden så fucking egoistiske og slet ikke ser hvad der sker blandt venner, hos naboen og vores medborgere.

– Familiefar udsletter sin kone, børn og sig selv. Og den var der ingen der havde set komme. (det sker et par gange om året)

– En skolelære i Aalborg, udøver voldsorgie mod børnene i skolen. Den var der ingen der havde set komme.

– Pædofili udøves hver eneste dag, aften og nat. Den er der ingen af os, der har lyst til at se komme.

– En tidligere Landholdspiller får en mor til at voldtage sin 4 årig søn. Den var der heller ingen der havde set komme.

– En byrådspolitiker arrangerer gang bang bunkepul på en kro i Sønderjylland. Den så vi heller ikke komme.

– Flere og flere bruger kniven i stedet for munden. Den så vi heller ikke komme.

– Byråds og Regionsrådspolitikere, der overskrider bugetterne år efter år. Den så vi komme, men vi gider ikke forholde os til det.

Og alt imens vi ser elendigheden, som vi ikke gider, at forholde os til. Så sad vi med våde øjne, søndag aften og så en lykkelig familie i Royal Arena. Samtidig med tusinde af børn, der sad med ønsket om at mor og far bare kunne enes i deres, eget egoistiske psykotiske skilsmissekrig.

Godnat mor, jeg går i seng. Tak fordi du brugte aften på at sidde og sms med dine veninder og svine min far til. Var det ikke ham du fik mig med engang.

Jo, kære venner. Der er meget vi kan tænke over. Er vi virkelige så perfekte som vi gerne vil udstille. Men som Venstres politiske ordfører, Britt Bager udtaler. Hun vil huske til sine dages ende, at hun sad foran Kronprinsen på række 13 I Royal Arena.

Del gerne.

Thomas Kold – politisk leder – Tidens Demokrater – Det rigtige valg!